Şehit Mustafa Erdal İlkokulu
TURGUT ÖZAL MAH. 2582 CAD. ŞEHIT YÜZBAŞI MUSTAFA ERDAL İLKOKULU BLOK NO: 15A YENİMAHALLE / ANKARA

VİZYON

Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgilenen ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, insan haklarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bireyler olarak yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz "MEB , TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL" Projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

Okulumuz servis işlemleri Doğucan Turizm tarafından yürütülmektedir.

il merkezine 24km , ilçe merkezine 10 km

E-Twinning ve Plastiksiz Okul Projeleri Yürütülmektedir.